Štampa Vizit Karti

Proizvod: Vizit karte
Papir: 300/350gr.
Štampa: Obostrana (4/4)
Orjentacija: Horizontalno/Vertikalno
Kategorija: Vizit Karte
Kupi Online: Online Vizit Karte


Štampa Vizit Karti


Štampa Vizit Karti je naš proizvod koji možete da koristite za poslovnu komunikaciju. Vizit karte se najčešće koriste za uspostavljanje prvih kontakata sa klijentima. Mi nudimo kvalitetnu štampu koja može da ostavi dobar utisak kod Vaših partnera. Viziti Karte su pogodne pre svega zbog svojih dimenzija, kratkih rokova pripreme i kvalitetne izrade.


Izrada Vizit Karti


Preporuka za izradu vizit karti je da koristite kvalitetan dizajn, a mi Vama garantujemo kvalitet izrade vizit karti od kvalitetnih materijala. Mi za izradu Vizit Karti koristimo ofset štampu ili digitalnu štampu. Štampa je kolorna i koristi se obostrana ili jednostrana štampa vizit karti za istu cenu. U ponudi imamo gramature papira 300/350gr. U ponudi imamo: Vizit Karte (8,5x5,5), Plastificirane Vizit Karte, Vizit Karte na Preklop. Voiprinting štamparija garantuje rok štampe, čak i od 48h!


Dizajn Vizit Karti


Dizajn Vizit Karti treba da bude profesionalno uradjen, da se koriste kvalitetne boje i kvalitetni papir za štampanje. Osim kvalitetne štampe, bitan je i dizajn same Vizit Karte, dobra rezolucija slika (300dpi) i lepo dizajniran logo.


Narucivanje Vizit Karti


Sve naše proizvode možete naručiti online pomoću naše web prodavnice www.fasterprint.rs. Naručivanje i slanje fajlova obavlja se online, samo je potrebno da se registrujete i da izaberete proizvod koji želite. Sve naše proizvode šaljemo na kućnu adresu, bez troškova isporuke.

vizit karte
izrada vizit karti
vizit karte stampa
vizit karta
stampanje vizit karti