Štampa Postera

Proizvod: Posteri(Plakati)
Papir: 115gr.
Štampa: Jednostrana (4/0)
Orjentacija: Vertikalno
Kategorija: Posteri(Plakati)
Kupi Online: Online Posteri


Štampa Postera


Štampa Postera je jedan od najboljih načina da poromovišete Vaš dogadjaj. Posteri se najčešće primenjuju se za neke dogadjaje kao što su sportski dogadjaji, koncerti, izborne kampanje, najava velikih snizenja. Posteri se koriste za Vašu akcijisku ponudu proizvoda, predstavljaju jedan od najboljih načina reklamiranja Vas i vaših proizvoda. Pogodan pre svega zbog svojih dimenzija, kratki rokovi pripreme i izrade. Koriste se za sve vrste reklamnih kampanja, koncertnih, sajmova, akcija u super marketima, u kafićama, festivalima.


Izrada Postera


Za izradu Postera koristi se ofset štampa ili digitalna štampa, u zavisnosti od tiraža. Štampa je kolorna i koristi se sa jedne strane, dok je zadnja strana bela. Za štampu Postera koristimo gramaturu papira 115gr. Najčešće se koristi za veće tiraže 115 gramski papir u ofsetnoj štampi. Naša štamparija ima u ponudi Postere formata: 50x70 i 70x100. Štamparija Voiprinting garantuje rokom štampe, čak i od 48h!


Dizajn Postera


Dizajn Postera pre svega treba da bude kvalitetno dizajnersko rešenje, da se koriste kvalitetne boje i kvalitetni papir za štampanje. Poster ne treba da bude pretrpan sitnim detaljima, treba da sadrzi osnovne podatke i da sadrži kvalitetnu sliku. Osim kvalitetne štampe, bitan je i dizajn samog postera, da se koristi dobra rezolucija slika (300dpi), lepo dizajniran logo. Text, treba da u par reči objasni o čemu se radi u promo kampanji.

izrada postera 70x100
postera 50x70
stampa postera
izrada postera
posteri