Štampa Flajera

Proizvod: Flajeri
Papir: 115/170/300gr.
Štampa: Obostrana (4/4)
Orjentacija: Horizontalno/Vertikalno
Kategorija: Flajeri
Kupi Online: Online Flajeri


Štampa Flajera


Štampa flajera je jedan od najboljih načina da se promovišete na trzištu. Flajeri se najčešće primenjuju u marketingu i predstavljaju najrasprostranjeniji reklamni materijal. Flajeri se koriste za Vašu reklamu, predstavljaju jedan od najjeftinih načina reklamiranja Vas i vaših proizvoda. Pogodan pre svega zbog svojih dimenzija, kratki rokovi pripreme i izrade. Koriste se za sve vrste reklamnih kampanja, koncertnih dogadjaja, sajmova, akcija u super marketima, u kafićama, festivalima...


Izrada Flajera


Za izradu flajera koristi se ofset štampa ili digitalna štampa. Štampa je kolorna i koristi se sa obe strane flajera. U ponudi imamo gramature papira 115gr. 170gr. 300gr. Najčešće se koristi za veće tiraže 115 gramski papir u ofsetnoj štampi. Naša štamparija ima u ponudi flajere formata: A3, A4, A5, A6, A7, 98x210, 105x297,7 4x210 i 52x148. Voiprinting štamparija garantuje rokom štampe, cak i od 24h!


Dizajn Flajera


Dizajn flajera treba da bude profesionalno uradjen, da se koriste kvalitetne boje i kvalitetni papir za štampanje. Flajer ne treba da bude pretrpan sitnim detaljima, treba da sadrzi osnovne podatke. Osim kvalitetne štampe, bitan je i dizajn samog flajera, da se koristi dobra rezolucija slika (300dpi), lepo dizajniran logo. Text, treba da u par reči objasni o čemu se radi u promo kampanji ili samoj prezentaciji Vaše firme.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image