Štampa Fascikli

Proizvod: Fascikla
Papir: 300gr.
Štampa: U boji, spoljna strana
Orjentacija: Vertikalno
Kategorija: Fascikle
Kupi Online: Online Fascikle


Štampa Fascikli


Fascikle su proizvod koji se obično koristi za čuvanje papirnih materijala. Fascikle spadaju u deo kancelariskog i prezentacionog materijala. Fascikle imaju široku primenu, koriste se u Bankama, Osiguravajućim kućama, Hotelima, Lizing kućama. Prilikom sklapanja ugovora i čuvanje dokumenata posle ugovorenih poslova.


Izrada Fascikli


Za izradu Fascikli koristi se ofset štampa ili digitalna štampa na 300gr. papiru. Štampa je kolorna i koristi se sa spoljne strane fascikle. U ponudi imamo gramaturu papira 300gr, a možete birati vrstu papira od kunsdruka /mat ili sjaj/, ofsetnih papira / kartona /, ekskluzivnih glatkih / specijalnih papira/ i ekskluzivnih reljefnih / specijalnih papira /. Naša štamparija ima u ponudi fascikle: Fascikle A4 sa 2 klapne i povezom za vizit kartu, Fascikle A4 bez klapni (plastificirana), mini Fascikle, Fascikle Meeting sa blok notesom A4. Voiprinting štamparija garantuje rok štampe, čak i od 24h!


Dizajn Fascikli


Pre svega je bitno da definišete namenu Vaše fascikle i zatim se pristupa dizajnu fascikle. Osim kvalitetne štampe, kod dizajna treba da se koristi dobra rezolucija slika (300dpi), lepo dizajniran logo, i tekst.

fascikle stampa
fascikle
izrad fascikli
stampa fascikli
fascikle izgled