Štampa Brošura-Kataloga

Proizvod: Brošura-Katalog
Papir: 115/170/300gr.
Štampa: Obostrana (4/4)
Plastifikacija: Bez/Neprozirno/Sjajna
Kategorija: Flajeri Na Savijanje
Kupi Online: Online Brošure


Štampa Brošura (Kataloga)


Brošure ili Katalozi, koriste se kao sredstvo informisanja, kao reklamni materijal. Štampa Brošura-Kataloga najčešće se koriste za oglašavanje i povećanje prodaje različitih proizvoda i usluga. Brošure se najćešce primenjuju u marketingu i predstavljaju najrasprostranjeniji reklamni materijal. Brošure se koriste za Vašu reklamu, predstavljaju jedan od najjeftinih načina reklamiranja Vaš i vaših proizvoda. Potreba za Brošurama-Katalozima je široka, koriste se u trgovini, industriji, veleprodaji... Naše usluge uglavnom traže firme za oglašavanje svojih proizvoda. Koriste se za sve vrste reklamnih kampanja, koncertnih dogadjaja, sajmova, akcija u super marketima, u kafićama, festivalima.


Izrada Brošura-Kataloga


Za izradu Brošura-Kataloga koristi se ofset ili digitalna štampa. Štampa je kolorna i koristi se sa obe strane Brošura-Kataloga. U ponudi imamo gramature papira 115gr. 170gr. 300gr. Najčešće se koristi za veće tiraže 115 gramski papir u ofsetnoj štampi. Štamparija ima u ponudi Brošure-Kataloge formata: A3, A4, A5, A6, A7, 98x210, 105x297,7 4x210 i 52x148. Voiprinting štamparija garantuje rok štampe, čak i od 48h!


Dizajn Brošura (Kataloga)


Bitan segment izrade Brošure-Kataloga je dizajn, da se koriste kvalitetne boje i kvalitetan papir za štampanje. Osim kvalitetne štampe, kod dizajna treba da se koristi dobra rezolucija slika (300dpi) i lepo dizajniran logo. Tekst, treba da u par reči objasni o čemu se radi u promo kampanji ili samoj prezentaciji Vaše firme.

brosure
brosure katalozi
brosure dizajn
brosure izrada
brosure katalog